Abies Alba (Jodła pospolita)
Zimnozielone drzewo o zielonych igłach z którego uzyskuje się substancje zapachowe i olejki...
Wyniki 1 - 10 z 172
Abies Alba (Jodła pospolita)Zimnozielone drzewo o zielonych igłach z którego uzyskuje się substancje zapachowe i olejki...
| 1 odsłona
Więcej...
|
Abietic Acid (Kwas abietynowy)Naturalny ekstrakt pochodzący z pnia sosny. Kwas żywiczny mający działanie antybakteryjne.... |
Acetaldehyde (Aldehyd octowy)Związek chemiczny. Może wywoływać zapalenie spojówek i alergie. Działa drażniąco na... |
Acetic Acid (Kwas octowy)Syntetyczna, bezbarwna i żrąca ciecz. Posiada właściwości konserwujące. W kosmetyce stosowana...
| 2 odsłon
Więcej...
|
Agar agarPolisacharyd zbudowany z cukru śluzowego - galaktozy i innych cukrów. Uzyskuje się go z... |
Algae extract (wyciąg z glonów morskich)Dobry składnik ochronny i nawilżający. |
Algi Ascophyllum NodosumMorskie glony, które naprawiają niekorzystne zmiany skóry, wynikające z deficytu hormonów.... |
Algi LaminariaBogate w składniki mineralne i witaminy B, C, D i E oraz kwas alginowy. Posiadają zdolność...
| 4 odsłon
Więcej...
|
Algi Ulva LactucaBogate w proteiny i aminokwasy. Stymulują odbudowę włókien podporowych skóry. Blokują...
| 1 odsłona
Więcej...
|
AlginatWyciąg z alg brunatnych. Bogaty w łatwoprzyswajalne alginiany, polisacharydy, aminokwasy,...
| 2 odsłon
Więcej...
|
Strona 1 z 18
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.