tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Acetic Acid (Kwas octowy)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Acetic Acid (Kwas octowy)

Syntetyczna, bezbarwna i żrąca ciecz. Posiada właściwości konserwujące. W kosmetyce stosowana do określania właściwego pH i stabilizacji.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.