tu jesteś:
Camphor (Kamfora)
Spotykana i wykorzystywana w kosmetykach szczególnie dla osób z trądzikiem i spierzchniętymi wargami. Może powodować kontaktowe zapalenie skóry i działać drażniąco.
Spotykana i wykorzystywana w kosmetykach szczególnie dla osób z trądzikiem i spierzchniętymi wargami. Może powodować kontaktowe zapalenie skóry i działać drażniąco.
©2010 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.