tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Capryllic-capric-lauric triglicerides (Trójglicerydy)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Capryllic-capric-lauric triglicerides (Trójglicerydy)

Związki pochodzenia odpowiednich kwasów (np. kaprylowego). Otrzymywane są z oleju krokoszowego. Utrzymują wodę w skórze.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.