tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników DEA-Methoxycinnamate

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


DEA-Methoxycinnamate

Składnik pochodzenia chemicznego. W kosmetykach stosowany jako absorbent UV i substancja przeciwsłoneczna filtrująca promieniowanie. Chroni przed poparzeniami słonecznymi i zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.