tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Ethyl Dihydroxypropyl PABA (Dihydroksypropyl etylu)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Ethyl Dihydroxypropyl PABA (Dihydroksypropyl etylu)

Substancja pochodzenia chemicznego. W kosmetyce używana jako substancja absorbująca promieniowanie UV i przeciwsłoneczna. Chroni skórę przed przedwczesnym starzeniem i poparzeniem słonecznym.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.