tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Eucalyptus oil (Olejek eukaliptusowy)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Eucalyptus oil (Olejek eukaliptusowy)

Substancja często stosowana w kosmetykach do leczenia trądziku i spierzchniętych warg. Drażni cerę i może powodować kontaktowe zapalenie skóry.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.