tu jesteś:
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Mukopolisacharyd łączący włókna kolagenowe i elastynowe w skórze właściwej. Po dodaniu do kosmetyku ma wiązać wodę w skórze.
Mukopolisacharyd łączący włókna kolagenowe i elastynowe w skórze właściwej. Po dodaniu do kosmetyku ma wiązać wodę w skórze.
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.