tu jesteś:
Imidazolidinyl urea (Imidazolidynylomocznik)
Konserwant często stosowany w kosmetyce. W porównaniu z innymi konserwantami może silnie drażnić skórę.
Konserwant często stosowany w kosmetyce. W porównaniu z innymi konserwantami może silnie drażnić skórę.
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.