tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Isopropyl lanolate (Linolean izopropylu)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Isopropyl lanolate (Linolean izopropylu)

Substancja zagęszczająca i natłuszczająca. W dużym stężeniu może nasilać objawy trądziku i wyprysków.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.