tu jesteś:
Linoleic acid (Kwas linolenowy)
Jeden z kwasów tłuszczowych. Jest składnikiem tkanek zwierzęcych i roślinnych. W kosmetyce stosowany ze względu na skuteczne właściwości zatrzymujące wodę w skórze.
Jeden z kwasów tłuszczowych. Jest składnikiem tkanek zwierzęcych i roślinnych. W kosmetyce stosowany ze względu na skuteczne właściwości zatrzymujące wodę w skórze.
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.