tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Sandalwood oil (Olejek drzewa sandałowego)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Sandalwood oil (Olejek drzewa sandałowego)

Drzewo Sandałowe ( Santalum ) rośnie w południowo – wschodniej Azji , na wyspach pacyficznych i w Australii. Olejek roślinny z tego drzewa działa dezynfekująco i antyseptyczniemoże ale może uwrażliwiać skórę.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.