tu jesteś: Kosmetologia Słownik składników Sodium laureth sulfate ( Lauretosiarczan sodowy)

#0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Sodium laureth sulfate ( Lauretosiarczan sodowy)

Związek stosowany jako delikatnie myjący detergent. Często jest składnikiem szamponów i preparatów myjących rozpuszczalnych w wodzie. Może działać łagodnie, ale nieco wysusza skórę.

Kosmetyczny magazyn internetowy na Facebook

Polecamy

Portal pełen muzyki
Banner HypphairBanner Kosmed

©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.