DEA- Hydrolyzed Lecithin
Syntetyczny składnik pochodzący od diethanolaminie (DEA) i lecytyny. Często bywa otrzymywany...
Wyniki 1 - 6 z 6
DEA- Hydrolyzed LecithinSyntetyczny składnik pochodzący od diethanolaminie (DEA) i lecytyny. Często bywa otrzymywany... |
DEA-MethoxycinnamateSkładnik pochodzenia chemicznego. W kosmetykach stosowany jako absorbent UV i substancja... |
Dextran (Dekstran)Polisacharyd wytwarzany przez mikroorganizmy (sinice) z sacharozy. W kosmetyce używana jako... |
Dichloro-m-XylenolUżywana jako środek antymikrobowy, uniemożliwia oddziaływanie mikroorganizmów na skórę. W... |
Dimethicone (Dimetikon)Patrz: Cyclomethicon.
| 21 odsłon
|
Dmdm hydantoin (Hydantoina dmdm)Często stosowany w kosmetykach związek utrwalający. Może wywoływać podrażnienia.
| 1 odsłona
|
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.