Imidazolidinyl urea (Imidazolidynylomocznik)
Konserwant często stosowany w kosmetyce. W porównaniu z innymi konserwantami może silnie...
Wyniki 1 - 3 z 3
Imidazolidinyl urea (Imidazolidynylomocznik)Konserwant często stosowany w kosmetyce. W porównaniu z innymi konserwantami może silnie... |
Isopropyl lanolate (Linolean izopropylu)Substancja zagęszczająca i natłuszczająca. W dużym stężeniu może nasilać objawy trądziku... |
Isopropyl myristate (Mirystynian izopropylu)Substancja zagęszczająca i natłuszczająca. Stosowany w kosmetyce w dużym stężeniu może...
| 1 odsłona
Więcej...
|
©2010 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.