NaPCA (sól sodowa kwasu pirylidynowego)
NaPCA otrzymywana z soków warzywnych, po dodaniu do kosmetyku wiąże w skórze wodę.
Wyniki 1 - 2 z 2
NaPCA (sól sodowa kwasu pirylidynowego)NaPCA otrzymywana z soków warzywnych, po dodaniu do kosmetyku wiąże w skórze wodę. |
Neutral lipid extract (Obojętny wyciąg tłuszczowy)Patrz: Animal extracts. |
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.