tu jesteś:
Cybet (cywet)
Wydzielina gruczołowa wiwery, w kosmetyce niewielkie ilości stosowane są w ciężkich nutach zapachowych.
Wydzielina gruczołowa wiwery, w kosmetyce niewielkie ilości stosowane są w ciężkich nutach zapachowych.
©2011 Wszystkie prawa zastrzeżone | Artykuły i zdjęcia zamieszczone na stronie są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie oraz używanie bez pisemnej zgody redakcji jest zabronione.